too-old-to-cry-too-young-to-die

Wednesday, February 23, 2011

I kjedsomhet.....

...tar man fatt på et nytt avsnitt på bloggen, etter et langt opphold. Jeg har siden sist blitt yrkesutøver, ektemann, far og bileier. I tillegg har jeg klart å flytte til Oslo, så nå har jeg blitt voksen!!

Tuesday, April 24, 2007

"kunst"samler???



Jeg jobber hardt for å bli kvitt et bilde jeg har hengende på kjøkkenet, det heter "´til we're dead" og er gjort med følgende teknikk: fang-drukn-lim. Jeg har sendt det inn på høstutstillingen for prøve å bli kvitt det på den måten, imidlertid kan hvem som helst få det for 8000 kroner - da blir det ca 20 kroner pr. maur!


Interessert?

Monday, January 22, 2007

Nytt år - færre muligheter......


Da er det et nytt år, og jeg innser at det er stor mulighet for at min plan fra barndommen kommer til å bli fullført (noen mener at det har skjedd relativt langsomt). I min barndom (noen vil påstå at jeg ikke har vokst ut av den) drømte jeg om å bli enten lærer eller bonde på Jæren. Jeg innser at det første kommer til å skje, men for å ikke svikte den andre drømmen helt vil jeg vise hvordan jeg hadde sett ut - dersom jeg hadde fulgt den drømmen. Bildet er hentet fra min svært korte karriere som grisebonde på Stange. Karrieren varte i 10 minutter den 31. desember 2006 - og lønnen var 12 løk og 11 rødløk.

Wednesday, December 13, 2006

Ré opp sengen.....

Tenk deg at du kommer inn i et rom, hvor det kun er en seng. Sengens ene kortside står inntil veggen, mens den andre kortsiden står ut i rommet - og i sengen ligger det en dyne og en pute. Din oppgave er å ré opp denne sengen - og spørsmålet er hvor du ville ha lagt puten? Ville du vært en room-sleeper eller ville du ha vært en wall-sleeper?? Jeg sendte inn spørsmålet til radiorådet i P2 den 11.12.06 - og følger du linken kan du høre hva de mente...

http://www.nrk.no/kanal/nrk_p2/5110116.html

Wednesday, September 13, 2006

Islam på teater

Nå er det lenge siden jeg har blogget, så her kommer det et lite innlegg - mest fordi jeg var på teater i går. Jeg måtte lide meg gjennom Lille Eyolf (er ikke blitt moden nok til å skjønne at teater er bra), og ikke overraskende var det et innslag av islam i stykket. Ikke så tydelig som i den stundesløse, og der var det jo helt malplassert (men det var i de scenene publikum lo mest). Problemet med Lille E. er at jeg ikke kan nok om handlingen, så jeg vet ikke hvor i verden handlingen foregår - er det noen som kan svare på det? Foregår det i midtøsten så har jeg forståelse for at man har med adhan (bønnerop), men jeg trodde det foregikk i Norge et sted. Jeg beklager at jeg ikke kan nok om Ibsen og hans teaterstykker. For 10 år siden viste jeg alt om han.........

Uansett er det trendy å ha med en dose islam i teaterstykkene på DNS for tiden, gudene vet hvorfor...............

Ellers kan jeg meddele at solen ikke skinner i Bergen i dag!

Tuesday, March 28, 2006

Endelig tirsdag....

....og det husker jeg var en stor dag, for da fikk Lars Tore alltid et nytt Donald som jeg fikk lese. Men nå har Donald måttet vike for NorgeiDAG - men fortsatt er gleden like stor og underholdningen like god. Det er ingenting som er bedre når du går på do enn å ta med en rykende "fersk" dritt-avis, og det kan jeg gjøre hver tirsdag....takk Sæle og NLA!!

Monday, March 27, 2006

Gjør klar vaffel-jernet - Jesus kommer!

Målet med denne bloggen var å komme med krasse kritikker av NorgeiDag og teaterstykker på DNS. Men i dag vil jeg slå sammen de to, og heller komme med krass kritikk til vaffel-kristne som setter opp musikal.

Jeg var nemlig på en musikal i går kveld som en gjeng fra Salem hadde satt opp (de serverte vafler i gangen). Musikal var satt opp som en andakt (artig påfunn). Men selvsagt var det den samme gamle KRIK-koden på andakten - KRIK-andakter har en standard utforming:
Først viser man hvor vanskelig det er å være kristen, alt er bare elendig, og da tar man selvfølgelig opp temar som er avgjørende for å bygge opp om stereotypiene mot de kristne, nemlig at de er kjedelig.
Og så går man gjennom en tankeprosess - der man er i tvil. Skal man være kjedelig og kristen eller skal man være hipp, kul og "noe annet".
Men til slutt finner man ut at Jesus er der for en - og alt er bare godt!!!!!!

Det er som en religiøs utgave av onsdagsfilmen på TVNorge...........

Og problemet med musikalen var at de hadde samme oppbygning, men i tillegg hadde de tatt seg den frihet at en spilte Gud - som dommer - selvsagt var det en gutt!! Og da slo deg meg, heia muslimer som fortsatt mener noe er hellig.....

En annen ting som slo meg er hvordan en perfekt andakt skal være - har du noen forslag?? Hva skal den ta opp?

Ps. Jeg tror ikke Jesus spiser vafler......